Ingrediente:
-
4
oua
-
2
dovlecei
-
3
morcovi
-
1
ceapa
-
150
g kaiser
-
150
gr. faina
-
100
ml ulei
-
100
gr. cascaval
-
marar
proaspat
-
½
lingurita praf de copt
-
1
½ lingurita sare
-
½ lingurita piper
Acest aperitiv este perfect pentru o zi de duminica cand ne relaxam acasa si dorim sa avem ceva in frigider pentru o eventuala "gustare" ... poate fi pregatit si ca starter pentru o cina cu invitati.... Checul este foarte usor si foarte gustos, iar pentru rapiditate in bucatarie putem pregati in prealabil ingredientele.
Haideti sa va arat cat de simplu poate fi realizat!! Razuim
morcovii, dovleceii si cascavalul. Tocam marunt ceapa si mararul, iar kaiserul
in bucati potrivite.
Amestecam morcovii, dovleceii, ceapa, kaiserul si
mararul.
Batem ouale impreuna cu uleiul, faina, praful de copt,
cascavalul si condimentele.
Apoi, combinam amestecul de legume cu liaison-ul de oua.
Pasta obtinuta poate fi data la cuptor intr-o tava de
chec tapetata cu hartie de copt, la foc mediu pentru 45-50 minute.
Multumesc pentru reteta Rodivei – for the love of cakes.
Pofta buna!