Ingrediente:
- 300 gr. fusilli
- 1 borcan ciuperci feliate
- 1 ardei gras rosu mare
- 200 gr.masline feliate
- 200 gr. sunca pui/porc
- 1 legatura patrunjel
- 6 linguri maioneza
- lamaie
- sare
- piper
Punem pastele la fiert, respectand
instructiunile de pe pachet, si ne apucam de pregatirea celorlalte
ingredinete. Astfel avem grija sa taiem si ardeiul si sunca
cuburi,cam de dimensiunea maslinelor.
Recomand folosirea maionezei de casa,
este mult mai gustoasa si sanatoasa decat cea din comert.
Pastele fierte, le trecem prin jetul de
apa rece pentru a grabi racirea, si le amestecam cu restul
ingredientelor: ciuperci, ardei, masline, sunca, patrunjel, maioneza.
Condimentam salata dupa gust cu piper
si sare.
Daca dorim, putem presara si cativa stropi de zeama de
lamai, insa eu prefer fara.
Lasam 15 minute la rece si gata.
Pofta buna!