luni, 12 iunie 2017

Paste cu tocaniță de ciuperci

   Pentru toti barbatii care protesteaza împotriva 'mâncăricilor' de ciuperci, de conopidă, de vinete, de urzici, de (puneti ce vegetala delicioasa vreti voi aici) îmi aduc și eu contribuția pe blog cu o rețetă salvatoare: paste cu tocăniță de ciuperci. 
Rețeta este foarte simplă și orice mascul înfometat cu o minimă experiență în pornit aragazul și fiert apă, o poate executa. Este o rețetă simplă și deloc costisitoare.

    Ingrediente:

-Mâncărica de ciuperci făcută cu o zi în urmă de soție;
-125g paste;

    Metoda de preparare:

    Într-o oală se pune la fiert apa și apoi se adaugă pastele. Cât timp fierb pastele se încălzește mâncarica de ciuperci și se pune într-o farfurie adâncă. Pastele fierte se adaugă deasupra și se amestecă bine. 
    Se mănâncă în maxim 5 minute. Poftă bună!


  Disclaimer: Rețeta este un pamflet și trebuie tratată ca atare. Eu iubesc mâncăricile soției și nu aș putea trăi fără ele!



(Nice plating, I know)


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu