Ingrediente:
-
7 ardei kapia
-
4 catei de usturoi
-
1 lingura ulei
-
3 linguri otet balsamic
-
sare
Ardeii se coc intr-o tigaie sau intr-o tava pe aragaz. Recomand
aceasta modalitate in defavoarea folosirii cuptorului, deoarece in acest fel
ardeii capata un usor gust de fum (si adooor aroma de afumat).
Ii intoarcem pe toate partile pentru o coacere perfecta.
Cand ardeii sunt copti, ii transferam intr-o oala plina cu apa rece pentru 15 minute
pentru a le indeparta coaja, cotorul si semintele, fara probleme.
Dupa curatare, bucatile de ardei se pun la scurs in strecuratoare
pentru cateva minute, pentru a scapa de surplusul de apa din ei, si apoi se pot
taia in suvite lungi.
Adaugam usturoiul, uleiul, otetul si asezonam cu sare dupa
gust.
Salata e gata si poate fi servita alaturi de o friptura.
Pofta buna!!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu