miercuri, 8 octombrie 2014

Chiftele de dovlecei cu branza




Ingrediente:
-         3 dovlecei tineri
-         200 gr branza de vaca sarata
-         2 oua
-         3 linguri faina
-         1 legatura marar
-         sare
-         piper

Dovleceii daca sunt mai copti se pot curata de coaja sau se pot rade cu coaja cu tot, asa cum am facut eu daca sunt tineri. Dovleceii se freaca cu sare si se pun la scurs intr-o strecuratoare pentru cel putin 30 minute.



Cand timpul s-a scurs, scurgem si noi dovleceii folosind mainile J
Se amesteca cu restul ingredientelor: branza data prin razatoare, ouale, verdeata, faina si piperul.



Se va forma o compozitie care se va turna in tigaie la prajit ajutandu-ne de o lingura.


Sunt delicioase atat calde cat si reci.



Pofta buna!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu