duminică, 18 iunie 2017

Chec aperitiv cu dovlecei





Ingrediente:
-          4 oua
-          2 dovlecei
-          3 morcovi
-          1 ceapa
-          150 g kaiser
-          150 gr. faina
-          100 ml ulei
-          100 gr. cascaval
-          marar proaspat
-          ½ lingurita praf de copt
-          1 ½ lingurita sare
-          ½  lingurita piper

Acest aperitiv este perfect pentru o zi de duminica cand ne relaxam acasa si dorim sa avem ceva in frigider pentru o eventuala "gustare" ... poate fi pregatit si ca starter pentru o cina cu invitati.... Checul este foarte usor si foarte gustos, iar pentru rapiditate in bucatarie putem pregati in prealabil ingredientele. 

Haideti sa va arat cat de simplu poate fi realizat!! Razuim morcovii, dovleceii si cascavalul. Tocam marunt ceapa si mararul, iar kaiserul in bucati potrivite.


Amestecam morcovii, dovleceii, ceapa, kaiserul si mararul.
Batem ouale impreuna cu uleiul, faina, praful de copt, cascavalul si condimentele.


Apoi, combinam amestecul de legume cu liaison-ul de oua.
Pasta obtinuta poate fi data la cuptor intr-o tava de chec tapetata cu hartie de copt, la foc mediu pentru 45-50 minute.


Multumesc pentru reteta Rodivei – for the love of cakes.




Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu