Ingrediente:
-
5 cartofi medii
-
1 vanata
-
1 dovlecel
-
200 gr. mazare
-
¼ varza medie
-
3 cepe
-
2 morcovi
-
2 ardei capia
-
1 ardei iute
-
100 ml ulei
-
2 linguri pasta tomate
-
sare
-
piper
-
tarhon
Pregatim o cratita incapatoare pentru calirea legumelor impreuna,
insa intr-o anumita ordine. Cand uleiul este incins, calim intai ceapa taiata
julienne, adaugand treptat pentru calire si ardeiul, morcovul, varza, mazarea, vanata
si dovleceii.
Cand legumele s-au calit, oprim focul si aruncam in oala si
un ardei iute tocat, o lingurita tarhon, sare si piper dupa gust.
Transferam continutul intr-un vas termorezistent si
introducem la cuptor nu inainte de a adauga cartofii feliati si pasta de tomate
dizolvata in jumatate cana de apa.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu