luni, 19 ianuarie 2015

Salata de paste cu sunca




Ingrediente:
  • 300 gr. fusilli
  • 1 borcan ciuperci feliate
  • 1 ardei gras rosu mare
  • 200 gr.masline feliate
  • 200 gr. sunca pui/porc
  • 1 legatura patrunjel
  • 6 linguri maioneza
  • lamaie
  • sare
  • piper

Punem pastele la fiert, respectand instructiunile de pe pachet, si ne apucam de pregatirea celorlalte ingredinete. Astfel avem grija sa taiem si ardeiul si sunca cuburi,cam de dimensiunea maslinelor.


Recomand folosirea maionezei de casa, este mult mai gustoasa si sanatoasa decat cea din comert.
Pastele fierte, le trecem prin jetul de apa rece pentru a grabi racirea, si le amestecam cu restul ingredientelor: ciuperci, ardei, masline, sunca, patrunjel, maioneza.


Condimentam salata dupa gust cu piper si sare. 


Daca dorim, putem presara si cativa stropi de zeama de lamai, insa eu prefer fara.
Lasam 15 minute la rece si gata.


Pofta buna!  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu