Ingrediente:
- 500 gr. carne tocata porc
- 5 catei usturoi
- 1 lingura sos soia
- 1 lingura sos worcester
- cimbru
- piper
- sare
- 2 oua
- 1 mana pesmet
- 1 lingura ulei masline
Amestecam toate ingredientele bine si
formam 8 bilute de carne.
Fiecare bila obtinuta se aplatizeaza bine
pentru ca se va strange oricum in tigaie in timpul gatitului.
Intr-o tigaie antiaderenta sau grill,
daca aveti, se incinge o lingura de ulei de masline. Asezam cu grija chiftelele.
Eu le-am tinut 6 minute pe fiecare parte la foc mediu.
Putem sa montam hamburgerul astfel:
chifla paine, 2-3 frunze de salata iceberg, cartofi prajiti, carne,
castraveti murati, ketchup si maioneza facuta in casa.
Un adevarat festin.... hamburgeri
zdravan facuti dupa placul fiecaruia, nu ca cei cumparati care fie nu
au destui cartofi, sau ketcheup, etc.
Pentru pofticiosi am pregatit unii mai mari :-)
Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu